Body-dearmouring (drukpunt-aanraking om te helen)

Body dearmouring/ ontpantsering

Voel je dat je levensstroom geblokkeerd is, dat je meer levenslust en power zou willen ervaren in je werk of in je leven in het algemeen, dat je regelmatig tegen dezelfde thema’s/ emoties aanloopt, dat je oud zeer/ trauma’s in je systeem hebt die je graag los zou willen laten?

Dan kan dearmouring, het loslaten van ‘schilden’ die we allemaal opbouwen in de loop van ons leven, een uitkomst bieden.

Via ‘drukpunten’ die op een directe en regelmatig ook pijnlijke manier aangeraakt worden, wordt het diepe bindweefsel aangeraakt waarin pijnlijke herinneringen, overtuigingen, ervaringen, oude levens etc. opgeslagen liggen en jou belemmeren om in het nu voluit en vrijuit te leven.
Via een fysieke body-scan brengen we in kaart aan welke gebieden we mogen werken waarna we die gebieden voor langere tijd intensief vrijmaken. Dit kan discomfort geven (jij bepaalt uiteraard steeds de grens van wat je aankunt) als ook een ‘ecstatic high.’

Voor sommigen is 1 tot enkele behandelingen voldoende, bij anderen zijn meer vervolgsessies nodig.
Al met al duren de scan en de behandeling zo’n 2 uur.

Zorg dat je niet zwaar eet voor de afspraak en dat je in de tijd ervoor en in de tijd erna geen afspraken hebt en je je desgewenst rustig terug kunt trekken.

(Idealiter ben je de dag(en) erna ook vrij om je proces de ruimte te geven en beter te laten integreren.)

Drink na afloop drie maal zoveel water als je normaal zou doen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.