Coaching/ bewustwordings-sessies

Alles is in essentie energie; gedachten, emoties en ook woorden. Wanneer je de aard van energie leert begrijpen, leer je deze ook te ‘masteren’.

Misschien heb je inzichten nodig in bepaalde facetten van je manier van leven en werken.

We kunnen hierop invoelen en kijken naar bepaalde patronen en mechanismen die je in stand houdt.

We hebben allemaal onze schaduwkanten; de delen in onszelf die nog onbewust zijn en nog aan het licht mogen komen. Dit kunnen ze komen via bewustwording, via jouw erkenning , soms met de nodige begeleiding. Bepaalde patronen kunnen zo herkend, erkend en mogelijk op deze wijze al getransformeerd worden wanneer het de tijd ervoor is. Meditaties (soms actieve in beweging), oefeningen en visualisaties kunnen hierin ondersteunend werken.

In principe vinden de sessies in Den Haag of Amsterdam plaats in een inspirerende Oosterse praktijkruimte, maar desgewenst kan ik in overleg naar jou of je bedrijf toe komen.

Wandel-/natuurcoaching
Wanneer we samen lopen kan dat in de bossen en duinen in Den Haag zijn, maar ook dit kan op locatie. Dit kan zijn delend over je proces of in (gedeeltelijke) stilte. De stilte en de natuur kunnen zeer helend werken en een diepe connectie teweeg brengen met wat Is in het moment. De stilte die ruimte biedt tot contact met je Hogere Intelligentie, het deel in jou dat toegang heeft tot het ‘alwetende veld’ en de ziel die graag met jou wil samenwerken.

Ik kan je begeleiden in taoïstische oefeningen met de elementen of inspirerende natuurmeditaties bieden. Dit naast de coaching voor wanneer je levensvragen hebt, je je geblokkeerd voelt of helderheid wenst in je thema’s/ patronen.
Of misschien wil je nog eens apart delen over voorgaande sessies.

 

Beyond the right and the wrong, beyond Mind, there is a space. . .

I invite you and like to meet you there! 

 

Praktische Info

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.