Doelstelling en werkwijze

Doelstelling

Vanuit vrijheid en vertrouwen bevrijd ik je volledige potentieel, iets wat vaak verborgen ligt onder een laag van vertwijfeling, onzekerheid, (faal)angst, onder het niet durven onderscheiden van jezelf.

Je mag loslaten wat niet meer van nut is zoals oude overtuigingen, concepten, verhalen, dogma’s, kaders, etc. die maken dat we repeterend gedrag vertonen , iets wat uiteindelijk gaat wringen en bergen energie kost.

We zullen blokkades (h)erkennen en opheffen die erop wachten bevrijd te worden zodat je vrijuit kunt stromen en opener bent, ruimtelijker en ontspannen in jezelf en in het contact met colléga’s, onbevangen en vrij!

 

Werkwijze 

Iedere sessie en ieder traject is uniek, want ieder mens is uniek en vraagt om een andere benadering en invulling van de sessies. Zelfs in ieder moment kan dat met dezelfde mens anders zijn. Wel werk ik graag vanuit een diepere, meer totale laag dan vanuit die van de mind; ik ontmoet graag, achter je verhaal, Jou. . . !

We bespreken uiteraard, hoewel beperkt, wat er speelt/ waarom je afspreekt en dan komt er vanzelf een thema in beeld van waaruit we op een vrije manier kunnen werken die klopt in het moment.

Ik maak vanuit een goed ontwikkelde intuïtie gebruik van een unieke combinatie van een variëteit aan werkvormen zoals het werken met bewustwordingen bijv. in zachte confrontaties, van aspecten uit het emotioneel lichaamswerk, klankheling, meditaties en visualisaties, ademwerk en pas het losmaken van blokkades/ onbewust vastgezette trauma’s toe, zowel in het energetisch als het fysieke lichaam in aanrakingen.

Ik hoor vaak na sessies terug dan mensen echt in proces raken, opener en ruimtelijk zijn en meer in flow met het leven. Dat ze vanuit moeiteloosheid kunnen creëeren, dat niet alleen van buiten maar zeker ook van binnen iets aangeraakt is, wat zich opnieuw mag resetten. Daar gaan vaak zeker een aantal dagen overheen waarin het raadzaam is daar de ruimte aan te geven in de vorm van rust, natuur, schrijven, etc.

Ook 1- of 2-daagse retraites voor meer verdieping/ dieptewerk en het intensiever in contact treden met het Zelf, behoren tot de mogelijkheden.

Hoe?

In praktische zin bekijk je het menu voor de mogelijkheden waarbij je iets kiest wat je aanspreekt. Dan kijk je evt of je bedrijf deze behandeling of traject wil ondersteunen in uren en betaling, waarna je, bij voorkeur, via het contactformulier contact met me opneemt met je specifieke hulpvraag en een aantal datavoorstellen.

Nadat we een datum overeen gekomen zijn mag je een aanbetaling van 10% van het totaalbedrag doen waarmee je aangeeft dat je er bewust voor gaat en ik het tijdstip ook daadwerkelijk voor je kan reserveren.

De sessies (met een gemiddelde duur van 3 uur) vinden plaats in de late ochtend/ middag op ma/ di/ woe/ vr in mijn praktijkruimte in Den Haag of desgewenst in een gehuurde ruimte van collega’s uit het werkveld verspreid over het land zoals Amsterdam, Utrecht en Breda.

Voor sessies op locatie breng ik extra (O.V.reis)kosten in rekening welke mogelijk eveneens via je bedrijf vergoed kunnen worden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.