Wie ben ik?

Mijn missie om alle lagen van mensen af te pellen die een ware en stralende aanwezigheid verhullen begint rond het jaar 2009 toen ik vanuit de samenwerking met een ‘lichaamswerker’ hiertoe geinspireerd raakte. Om vanuit zachtheid te confronteren en mensen te bewegen tot een meer vervullend bestaan, authentiek te bewegen.

Je weet of je op het juiste spoor zit in je leven wanneer je ergens buitengewoon veel energie van krijgt, vreugdevol van wordt, een begeistering voelt.Wanneer de dingen weerstandsloos, zonder al teveel moeite gaan.  Dan ben je in afstemming met je Hogere Zelf, in lijn met de Kosmos of met je Ziel.

Dat ervaar ik in een staat van zijn die ik deel in mijn werk dat ik, meer dan dat, als missie of levensdoel ervaar.  Voor dit moment, want ik stroom mee met wat het leven in ieder moment van me vraagt zonder iets statisch vast te willen zetten.

Alle ervaringen die ik op mijn eigen pad van bewustwording op doe zet ik in in mijn werk en ook van mijn clienten leer ik. De lessen die we ontvangen zijn oneindig en veranderen steeds van vorm naarmate we ons ont-wikkelen.

Naast dit alles ben ik graag in de natuur en sauna te vinden, kook ik graag vegetarisch en biologisch, hou ik veel van dansen en zing ik graag van soul tot mantra’s hoewel momenteel niet meer professioneel. Ook ben ik graag creatief bezig met schrijven en schilderen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.