Achtergrond & ervaring

Wie ben ik?

Rond het jaar 2009 werd ik vanuit mijn toenmalige samenwerking met een lichaamswerker geïnspireerd tot mijn missie:

Alle lagen van mensen afpellen die hun ware, stralende aanwezigheid verhullen.

Mensen vanuit zachtheid confronteren en hen bewegen tot een meer vervullend, authentiek bestaan, vrij van kaders, overtuigingen, angsten, dogma’s en conventies.

In het algemeen weet je dat je in je leven op het juiste spoor zit wanneer iets je buitengewoon veel energie geeft, vreugdevol maakt en begeistering laat voelen. Wanneer de dingen weerstandsloos, zonder al te veel moeite gaan. Dan ben je in afstemming met je Hogere Zelf, in lijn met de Kosmos of met je Ziel, of hoe je het ook maar wilt noemen.

Wel, deze vorm van afstemming ervaar ik en deel ik in mijn ‘werk’. Veel meer dan als werk beschouw ik dit als mijn missie of levensdoel.

Althans voor het moment, want ik stroom mee met wat het leven op elk moment van me vraagt, zonder iets statisch te willen vastzetten.

Alle ervaringen die ik op mijn eigen pad van bewustwording opdoe, pas ik toe in mijn werk. Daarnaast leer ik heel veel van mijn cliënten. De lessen die we ontvangen zijn oneindig en veranderen steeds van vorm naarmate we ons verder ont-wikkelen.

Ik ben vaak in de natuur en ook in de sauna te vinden, ik kook graag vegetarisch en biologisch, ik houd zielsveel van dansen en ook zingen (voorheen ook professioneel): van soul tot mantra’s. Daarnaast houd ik me graag creatief bezig met schrijven en schilderen.

 

Achtergrond en ervaring

Mijn passie ligt erin mijzelf te ont-wikkelen, te groeien in (liefdes)bewustzijn en dit ook aan anderen aan te reiken.

Ik voel het als mijn missie om alle lagen van mensen af te pellen die hun ware, stralende aanwezigheid verhullen. De inspiratie tot deze missie kreeg ik rond het jaar 2009 uit mijn toenmalige samenwerking met een lichaamswerker.

In 2007 heb ik bij De Kleine Tiki in Breda met veel plezier en ook verwondering de opleiding tot Kunstzinnig en Dynamische Coach, module dans, gevolgd en afgerond. Daarnaast heb ik in 2008 de cursus Human and Universal Energy gevolgd en in 2009 bij Massage in Beweging in Alphen a/d Rijn de opleiding tot allround masseur afgerond, waarbij ik me onder andere de polariteitsmassage en het bijbehorende energiewerk heb eigen gemaakt. In 2012 ontving ik een initiatie in Soul Body Fusion van Urpi Chai om de zielsafstemming te herstellen. In 2016 heb ik bij Trance Art in Den Haag een healing-module gevolgd.

Vanuit deze professionele achtergrond en mijn persoonlijke levenservaring die zich eindeloos blijven ontwikkelen ben ik in 2008 een eigen praktijk begonnen, Awaking Zenses Massage, via welke je ook (twee- en vierhanden) massages kunt boeken. Massages die vrijwel altijd ondersteunend zijn in je ontwikkeling, die je een gevoel van vertrouwen, geborgenheid en (zelf)liefde geven. Zodat je steviger en liefdevoller in de wereld kunt staan. Door de jaren heen heb ik hier al vele mensen met uiteenlopende achtergronden en thematieken mogen ontvangen en helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei, in het vrijmaken, hervinden en openen van zichzelf.

Ik heb mijn ervaring en professionele kennis verder verbreed, verdiept en aangevuld door meerdere workshops met een Tantrische grondslag te volgen, door me bezig te houden met Osho-meditaties en sjamanistisch werk (mede als assistent in groepen) en door op Helios Centrum in Heerde te werken met groepen en individuen.

Ik houd me bezig met lichaamswerk, onder andere in dansvormen zoals de vijfritmedans en de Tantrische Tandava-dans, en heb me recentelijk bekwaamd in de technieken voor body-dearmouring, waarmee ik mensen kan helpen hun lichaam vrij te maken van vastgezette trauma’s.

Verder heb ik mijn ervaringen verder verdiept en geïntegreerd via het boeddhisme, waar ik jaarlijks enkele stiltedagen en -weekenden aan wijd. Tijdens retraites in het Radhadesh Center in de Ardennen, Centrum Samaya in Werkhoven, het ZIN-klooster in Vught, het Stiltehuis in Nijmegen en diverse andere bewustwordingsweken heb ik geleerd (of me weer herinnerd) de stilte innig lief te hebben en verankerd te zijn in een alsmaar groeiende en verdiepende persoonlijke ont-wikkeling.

Steeds weer word ik geïnspireerd en geraakt wanneer mensen zich in volledig vertrouwen en overgave aan me blootgeven, soms letterlijk wanneer de werkvorm aanraking betreft, maar voornamelijk in energie en gevoel.

Wees welkom om je door mij te laten begeleiden in je reis door de schaduw naar het Licht!

To Be the Light that You Are, to Be the Light the World needs!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.